Produkt - preparat Substans - ört Indikation - behandling Frågor & svar

Lactal

med innehåll av mjölksyrebakterier

Illaluktande flytningar och irritation i underlivet beror oftast på att förekomsten av mjölksyrebakterier minskat kraftigt. Mjölksyrebakterier som normalt finns i slidan är nyttiga bakterier som bildar surgörande mjölksyra. Om mjölksyrebak­terierna minskar i antal ökar tillväxten av andra bakterier som kan ge upphov till dålig lukt och irritation. Detta är mycket vanliga besvär och orsakas av t.ex. förlängd menstruation, bad och samlag. Lactal återställer balansen.

 

Lactal återställer balansen på ett dubbelverkande sätt

Lactal innehåller en patenterad sammansättning med mjölksyra som sänker pH-värdet till normal nivå. Balansen återställs och den dåliga lukten försvinner. Lactal innehåller även glykogen, som ger näring och underlättar tillväxten av nya mjölksyrebakterier. Lactal är därmed dubbelverkande. En miljö med ett normalt pH-värde och tillgång på glykogen säkrar återväxten av de skyddande mjölksyrebakterierna. Den naturliga balansen är därmed återställd.

 

Dosering

 • Vid måttliga besvär: Vid irritation och illaluktande flytningar används 1 tub per dag vid sänggåendet under 7 dagar.
 • I förebyggande syfte: när någon av de pH-höjande orsaker som nämns tidigare föreligger, använd 1 tub vid sänggåendet under 2 dagar.
 • En förpackning Lactal innehåller 10 tuber á 5 ml.

   

  Lactal är beprövat och kliniskt testad

  Lactal har använts mot obalans i underlivet i 10 år. Flera kliniska studier har visat att Lactal är säkert och effektivt för att återställa och bevara den naturliga balansen i underlivet.

   

  Lactal är en medicinteknisk produkt som behandlar och förebygger illaluktande flytningar

  Medicintekniska produkter innefattar ett mycket brett område med produkter som är avsedda att användas inom alla delar av hälso- och sjukvården. Allt från små enkla produkter till stora avancerade system. T.ex. är plåster, sprutor, kanyler, operationsinstrument, EKG-apparater och rullstolar alla medicintekniska produkter.

   


          

   

  Frågor och kommentarer skickas via e-mail till Ingemar Joelsson 

  eller genom användning av kontaktformuläret på denna sida!

 •  

  lactal

  Lactal gel

  är en medicinteknisk produkt

  för att återställa en

  normal surhetsgrad i slidan.

  Innehåller mjölksyrebakterier.

   

   

   

  « Tillbaka